Mogelijkheden van maatwerk loopbaan advies trajecten

Samen verkennen we je toekomstmogelijkheden en maak je weloverwogen keuzes. Is dit zo ongeveer wat je zou willen? Hoe je situatie ook is ik help je verder. Het zoeken naar evenwicht tussen de verschillende levensgebieden, tussen jou als persoon en je werk, is een grote drijfveer voor mij om als coach te werken. Daarom zal ik altijd aandacht geven aan zowel de mens als de werkmens. Je neemt jezelf altijd mee naar je werk en je persoonlijke waarden wil je ook terug zien in je werk. Als loopbaanprofessional weet ik precies waar je tegenaan kunt lopen en waar kansen voor je liggen. Ik geef je alle tools om ervoor te zorgen dat je snel aan de slag kunt. In een soortgelijke baan of misschien toch eindelijk je droombaan.
Lijkt dat je iets, bel of mail me. Samen maken we jouw toekomst de moeite waard!


Loopbaanbegeleiding

Een gemiddeld coachtraject bestaat uit een programma van minimaal zes gesprekken van circa anderhalf tot twee uur. Door het maken van opdrachten en oefeningen en het stellen van vragen word je geactiveerd in jouw proces naar zelfkennis en dat wat je echt wilt.

Dat mondt uit in een persoonlijke loopbaanperspectief: jouw unieke aanbod aan de wereld. Als bij de intake of gedurende het coachtraject blijkt dat bepaalde thema’s of onderwerpen meer aandacht nodig hebben, zal in gezamenlijk overleg het traject naar jouw wensen aangepast en eventueel verlengd of ingekort worden. Ik bied je per definitie maatwerk.Loopbaanoriëntatie programma (Heroriëntatie onderzoek)

Een heroriëntatie bestaat uit meerdere gesprekken. Tijdens de intake bekijken waar voor jou het zwaartepunt ligt.

Ben je ontevreden met je werk?

Weet je niet wat je in de toekomst wilt?

Weet je niet wat te doen in je 2e levenshelft?

Haal je niet het beste uit jezelf?

Is er sprake van een gedwongen verandering of ontslag?

Netwerken en solliciteren, hoe gaat dat tegenwoordig?

 

We doorlopen het traject:

- wie ben ik, wat kan ik en wat vind ik belangrijk?

- waar wil ik naartoe?

- hoe ga ik dit bereiken?

 

Van A tot Z kun je bij mij terecht.

Ik coach, train en adviseer bij het (her-)vinden van het beste in jezelf, dit te vertalen naar je functie of aantrekkelijk nieuw werk.