Over mij

Na een jarenlange carrière in de financiële dienstverlening in diverse functies heb ik het roer omgegooid.

Ik ga voor mijn passie!

 

Door mijn levenservaring en alle levensfasen die ik tot nu toe heb doorlopen, ben ik me bewust geworden van het feit dat alles altijd in beweging is. Net als ik dacht balans te hebben gevonden, veranderde er weer iets en was er een aanpassing nodig.
Ik heb ontdekt dat ik van veranderingen hou.

 

Achteraf bezien hebben al deze facetten in het arbeidsproces me veel geleerd en gemaakt dat ik durf te zeggen: "Don't be afraid to fail, be afraid not to try."

 

 

Na gedegen opleidingen in coaching, loopbaanadvisering en Jobmarketing, voldoe ik aan de NOLOC kwalificatie criteria en certificering, en wil ik mijn ervaring graag inzetten in het begeleiden, coachen en ondersteunen van anderen.
Ik wil mijn ervaringen als coach graag doorgeven, door ook jou te laten onderzoeken welke waarden, overtuigingen en energie­bronnen helpen om mee te bewegen en met veranderingen om te gaan. Om te zien en ervaren welk evenwicht jij kiest en in welke omgeving je het beste tot je recht komt waardoor ook jij het beste uit jezelf kunt halen.

 

Als mens sta ik graag in contact met anderen. Nieuwsgierig, open, samen werken, samen delen en positief ingesteld. Ik hou van coachen op een positieve oplossingsgerichte manier, op een coachende manier trainen en coachend leidinggeven.

Ik ben positief ingesteld en heb een 'hands on' mentaliteit dus ik ga graag over tot actie, hoe klein ook. In alle situaties heb ik gemerkt hoe belangrijk het is tijd en aandacht te hebben voor mensen. Daarnaast heb ik ervaren dat ik mensen goed kan helpen als ik zo veel mogelijk aansluit bij hun behoeften.

 

Ik ben aangesloten bij Dynamisch Bureau B.V. en bij Id plein 
Daarnaast voer ik loopbaantrajecten uit voor SpecialistenNet Psychologie B.V. en Bureau de Jong en de Jong

Conny van Leeuwen

Conny van Leeuwen Loopbaanprofessional
Noloc erkend Loopbaanprofessional
Noloc erkend Loopbaanprofessional