Werkgevers

Bent u een werkgever die zo optimaal mogelijk zorgt voor zijn medewerkers?

 

In tijden van veranderingen zult u met de medewerkers in uw organisatie meebewegen met de ontwikkelingen van diensten en producten in de markt. Dan is het nog meer van belang dat de juiste personen op de juiste plek zitten.
Vraagt u zich wel eens af of al uw medewerkers lekker in hun vel op hun werkplek zitten?
Of zou dat beter kunnen?

 

Lees er meer over op de pagina voor werkgevers of voor werknemers.

 

Om u hierin te ondersteunen, bied ik u de volgende diensten aan:

Loopbaanadvies om het loopbaanperspectief en de talenten van uw medewerkers goed uit de verf te laten komen. Lees meer op de pagina werknemers

Duurzame inzetbaarheid: Duurzame inzetbaarheid gaat over boeien en binden van uw medewerkers. Door uw steun en vanuit de intrinsieke motivatie van uw medewerkers samen zorgen voor een optimale inzet van uw personeelsbestand in de toekomst.

 

Personal Coaching: begeleiding van leidinggevenden en medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in hun werk en/of in de dagelijkse praktijk tegen patronen aanlopen die zij willen veranderen. Lees meer

Preventieve verzuim Begeleiding: preventieve begeleiding van medewerkers die overbelast zijn of overbelast dreigen te raken en anderzijds begeleiding van medewerkers die herstellende zijn. Begeleiding in de richting van een betere productiviteit en inzetbaarheid.
Ter inspiratie verwijs ik naar mijn blog 

  

Outplacement een outplacement traject kan gestart worden wanneer een medewerker in uw organisatie niet op de juiste plek zit of er een reorganisatie plaatsvindt en u wilt stimuleren dat die persoon in een andere organisatie een baan vindt. Doel is om door middel van professionele begeleiding te leren omgaan met het verlies van de baan, de medewerker te helpen om te gaan met het verlies en het vizier op de toekomst te richten. Ik kan een luisterend oor bieden en als ervaren sparringpartner hierbij helpen.

Outplacement verloopt via een maatwerk loopbaan adviestraject.

 

Trainingen: Voor Bedrijven ontwikkel ik trainingen op maat.
Dit kan gaan om de facetten ten behoeve van mobiliteit van uw medewerkers, het voorkomen van ziekteverzuim en alle facetten rondom duurzame inzetbaarheid.
Natuurlijk kan ook het gebruik van LinkedIn met uw medewerkers getraind worden.

 

Tarieven 

Voor de zakelijke tarieven kijk je op deze pagina