Samen gaan we aan de slag om doelgericht te werken aan jouw toekomst.
Weet je nog hoe je aan de slag komt op deze arbeidsmarkt? Een arbeidsmarkt waar netwerken het nieuwe solliciteren is. En waar een baan vinden een stuk intensiever is dan het sturen van een mooie brief en een keurig CV.
Ik kan je helpen met alle facetten! Want als je weet wat je wilt, wat je kunt en wie je bent, dat dit ook realistisch is en dat je dit ook ‘uitdraagt’, dan ben je arbeidsmarkt klaar en kun je op zoek naar jouw ideale baan.

  • Hoe wil je dat een werkgever jou ziet?  (LinkedIn en CV)
  • Welk verhaal wil je vertellen? (pitch)
  • Sollicitaties
De vraag die uiteindelijk speelt bij dit alles is; zou jij jezelf ook aannemen?

 

CV opstellen

Weet je wat je wilt en wil je op zoek naar een nieuwe baan, dan kun je ook, los of als aanvulling op een loopbaantraject, samen met mij je CV op orde brengen. Zodat je CV de aandacht krijgt die het verdient en je uitgenodigd wordt voor een gesprek.


Linkedin

Is je LinkedIn ook niet op orde of heb je geen LinkedIn profiel, ook dan kun je bij mij terecht. In een aanvullende sessie leer ik je de tips en tricks rondom een professioneel profiel. Ik leer je je netwerk op te bouwen en te solliciteren via Social Media.


Pitch / Jobmarketing

Jezelf aanprijzen op de arbeidsmarkt is een vorm van marketing. "Hoe kan ik mezelf het beste verkopen bij het vinden van een andere baan."

Door je eigen woorden te gebruiken en te oefenen zorgen we ervoor dat het natuurlijk aanvoelt.


Solliciteren

Voorbereiding op sollicitatiegesprekken.
Uitleg en oefenen van STAR(R) - methodiek.
Welke vragen kun je verwachten?
Welke vragen zijn handig om zelf te stellen?
Hoe kun je jezelf het beste presenteren?